Preskoči na glavno vsebino

Kaj se najde v moji torbici?

Poleti ponavadi raje nosim čim manjše torbice, da ne tovorim v vročini še par kilogramov brezvezja okoli. Pogosto se mi namreč zgodi, da imam veliko preveč stvari s seboj. In zdaj sem se osredotočila, da jim imam čim manj.

Trenutno nosim tole črno torbico, ki je bila kupljena v H&M (če se ne motim in me spomin ne vara) že pred kar nekaj časa.


In ker se poskušam čim manj "nepotrebno obremenjevati s kilogramskimi stvarmi v torbici", se v moji torbici trenutno znajde tole: Pa poglejmo:
* modra denarnica, kupljena že pred časom v Top modi. Všeč mi je, da je na zadrgo in se jo lažje odpre. 
* kupček papirčkov od knjižnice cepljenja, do zdravstvenih stvari...
* beležka, kjer pišem urnik dela in kakšne druge pomembne stvari
* rdeč in zelen kuli - nikoli nista odveč za kakšen zapisek
* Essence pilica 4/1, že dolgo stalnica pri meni v torbici, ker se mi ob nepravem času glih kaj zgodi z nohti :) 
* robčki - nikamor brez njih, vedno pridejo prav
* posebna čokolada, ki jo lahko zaradi zdravstvenih razlogov pojem v sili. :) brez soje, mleka,....
* škatlica s tabletami 
* agavin sirup - edino sladilo za kakšne kavice, ki ga lahko trenutno koristim in pride zelo prav po kakšnih kavicah v lokalih 
* škatlica z dnevnimi ščitniki perila - enostavno moraš imeti
* službeni ključi in špica

Evo, tole je vsebina moje torbice. Kaj pa se najde v vaši? 

EllaTheAngel


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …