Preskoči na glavno vsebino

Spet en majhen šoping tajm

Včeraj sem bila spet na enem manjšem šopingu v drogeriji. Prav fajn se je sprehajati med vsemi tistimi policami, gledati kaj je novega in zanimivega, kaj je lepega in privlačnega in mogoče tudi, kaj me niti v sanjah ne bi pritegnilo. Včasih je pravi balzam za dušo že samo en sprehod skozi police, čeprav ničesar ne kupiš.... Hja, no ja, pravzaprav skoraj vedno nekaj kupim... Pa saj je samo za dušo. ;) 

Moj zadnji nakup je bil majhen in sicer: V nakupovalni košarici se je znašlo tole: 
* vatirane blazinice
* jojobino olje
* koprivin šampon 
* Catrice četvorček senčk 040 - Never let me go!
* Catrice lak 490 - Iron Mermaiden (že dolgo oboževan lak). 

kaj pa je bil vaš zadnji nakup? 

ElleTheAngel

Komentarji

 1. ej kakšno je to jojobino olje?

  OdgovoriIzbriši
 2. Osebno mi je to jojobino olje najboljše. Uporabljam ga za nego kože in čiščenje obraza (da si odstranim make up). Nanesem ga na vlažen obraz in se tako vpije v kožo in jo dobro navlaži.
  Pri čiščenju pa si nekaj kapljic kanem na bombažne vatice in si očistim obraz, ker koža po čiščenju ne zateguje.
  Torej - ljubim jojobino olje. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Vse nekej šopingirate... Jaz prav komaj čakam da bom spet v LJ in bom imela kaj frej časa da malo obredem Muller in DM. :)
  Fajn nakup Ela. ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Jagodka, ti prav verjamem. Saj bo kmalu. :) Včasih je bolje biti stran od drogerij... saj veš, da prišparaš kak evro. ;)

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …