Preskoči na glavno vsebino

Citati Carrie Bradshaw

Med brskanjem po internetu sem naletela na par dobrih citatov Carrie Bradshaw iz Sexa v mestu. Moram povedati, da mi je Carrie en takšen res super lik, ne vem povedati zakaj. Obožujem serije Sexa v mestu in filme. Mogoče je res vse skupaj preveč tipično žensko, pa kaj. Všeč mi je. :) Mi zna polepšati pol ure, ko pogledam kakšen stari del serije. Mogoče mi zato predstavlja nek "pomemben lik", ker sem sama nekoč želela postati pisateljica. :) Kaj pa vem, gremo na nekaj zanimivih citatov. :) 


******

Carrie: "Maybe our mistakes are what make our fate." 

******

Carrie: "So many roads. So many detours. So many choices. So many mistakes." 

******


Carrie: "When in relationship dies do we ever really give up the ghost or we forever haunted by the spirits of relationships past." 

******

Carrie: "When real people fall down in life, they get right back up and keep walking." 

******

Carrie: "Whe it comes to life and love, why do we believe our worst rewiews?" 

******

Carrie: " "After all, computers crash, people die, relationship fall apart. The best we can do is breath and reboot." 

******EllaTheAngel

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …