Preskoči na glavno vsebino

Nova pridobitev

Sama sem večno v iskanju pravega balzama za ustnice. Ker imam kar precejšnje probleme v neustrezanju - predvsem zaradi sestavin. In potem imam probleme posledično z ustnicami. Najboljša rešitev do sedaj je bil definitivno izdelek, ki sem ga naročala preko spletne trgovine iz Anglije. Ker se je trenutno to naročanje (gre za skupno naročilo) malo zavleklo, sem morala poiskati alternativo.

Iskala sem predvsem izdelek, ki bi imel čim bolj podobne sestavine prejšnjemu balzamu in da bi seveda bil tudi precej bolj naraven. In sem ga našla. Na spletni strani trgovine BB Natura. Naročila sem ga v soboto ponoči (hja, to je prednost spletnega nakupovanja) in danes sem ga dobila v roke. Naj vam pokažem za kateri izdelek gre:Aubrey Organics - Organics Lip Balm sestavine: 
Sestavine: Cera alba (beeswax)*, cocos nucifera (coconut) oil*, virgin olea europaea (olive) oil*,simmondsiachinensis (jojoba) seed oil*, cannabis sativa (hemp) seed oil*, mentha piperita (peppermint)leaf oil*, rosa rubiginosa (Rosa Mosqueta®) seed oil*, tocopherol (vitamin E), melaleuca alternifolia (tea tree) oil*.
* Iz kontrolirane ekološke pridelave.EllaTheAngel

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …