Preskoči na glavno vsebino

Novo leto... z novim zaupnikom....

Kar nekaj ljudi začne novo leto z novimi obljubami, zaobljubami, željami... 
Sama sem sebi in mojim najdražjim zaželela, da bi to leto bilo še bolj veselo in 
bolj nasmejano kot prejšnje leto, ker je potrebno živeti na polno. 
Da bi novo leto prineslo nove začetke in uspešne zaključke. 
Če strnem na kratko, sem leto 2014 res živela za trenutke veselja, iskrenih nasmehov in dobrih stvari. 
Manj sem razmišljala o preteklosti in manj o prihodnosti. 
In uspelo mi je tudi... pozabiti na nekoga. :) 
Želim si, da bi to leto bilo vsaj takšno kot prejšnje.. in še boljše! 

Za začetek... z mojim novim "rokovnikom"... 
ki vztraja z mano v dobrih in slabih časih,
ki prenaša moj smeh, moje solze, moja upanja, moja hrepenenja, moje želje in še in še...
ponavadi je vedno z menoj... 
Moj najboljši prijatelj, moj zaupnik...
Ko nujno potrebujem nekoga, da si olajšam dušo,
zapišem nekaj, kar se mi poraja v glavi... in zadiham....Naj bo to leto v njem čim več srečnih trenutkov, veselja in lepih stvari. 
Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …