Preskoči na glavno vsebino

What doesn't kill me makes me strongerNe vem kje bi sploh začela oz. na kakšen način naj bi sploh začela...
Po glavi se mi podi tisoč in en stvar, ki bi jo rada povedala, pa ne vem, kako bi to strnila na kratko. 
Nekaj časa je že minilo, odkar se je v mojem življenju zgodilo nekaj prelomnih stvari,
ki so globoko v meni pustile neizbrisen in nikoli pozabljen pečat, 
hkrati pa sem sem se zaradi njih spremenila bolj kod kdajkoli prej. 
Vsaka šola draga, a moja je bila zelo draga...
Če je bilo potrebno v mojem življenju vse to, kar se je zgodilo, da sem svoje življenje obrnila čisto drugače...je bila moja šolnina zelo zelo draga.
Vsak rabi nekaj, da preživi težke ure, dneve, tedne, mesece in leta...
Sama sem to svojo moč, da sem šla skozi vse to in da sem danes tukaj kjer sem, na nek način črpala od mojega angela tam zgoraj, ki pazi name in s pesmijo What doesn't kill me makes me stronger.
In kot pravi še ena pesem: "...ko bom umrl in se spremenim v pepel, ne mi prosim jokat, živi in jaz bom živel...."


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …