Preskoči na glavno vsebino

The Carrie Diaries - od januarja 2013 v ZDA

Aaaaaaa! To je bila moja "normalna" reakcija na to, ko sem videla, da prihaja januarja 2013 na male ekrane serija The Carrie Diaries. Življenje Carrie Bradshaw pred Sexom v mestu. Ampak seveda januar 2013 bo tole na malih ekranih v ZDA. :( Tako da bomo mi tukaj še morali čakati... Upam da ne predolgo... 

Kot nekateri že veste sem strastna oboževalka Carrie Bradshaw in Sexa v mestu. :) Ne morem pomagati. In ko sem zvedela za to novico.... Aaaaaa! Čisto odbito vesela. Zato jo seveda delim naprej. Upam, da bomo še komu polepšala dan s tole novico. Zdaj pa se bo šele zares začelo... tisto pričakovanje... da pride tisti čas, ko pride tudi na naše male ekrane... 

Za kratkočasenje in da vidite kaj prinaša serija - tukaj napovednik. ;) 


Lik glavne igralke Carrie bo upodobila AnnaSophia Robb. Gre za Carrijino življenje v 80.letih, ko obiskuje zadnji letnik. In se odpravi na Manhattan - njeno ljubezen. :) 
EllaTheAngel

Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …