Preskoči na glavno vsebino

Med poplavo blogov...

Moram priznati, da sem ena tistih, ki kar pogosto spremlja različne blogerke in blogerje. Vsak po svoje ima zanimiv in enkraten blog, za katerega se vsak trudi po svojih najboljših močeh, času, ki mu je na voljo pri ostalih obveznosti in seveda zanimanju. Rada spremljam kakšne kozmetične bloge, o zdravi prehrani in športu (čeprav sama nisem zaprisežena športnica, se pa poskušam prehranjevati zdravo), predvsem pa bloge, kjer se piše o vsakdanjih stvareh. Kjer se na nek način lahko najdeš tudi sam. 

Zadnje čase tako veliko bolj pogosto spremljam Peter Filec: Idiotizacija norca. S svojimi blogi me zna spodbuditi k mišljenju, včasih me pošteno nasmeji, vendar pa dodobra prinese svežino drugim blogerjem, saj s svojim zanimivimi blogi vzbudi zanimanje za nadalnje branje. Blog, ki je vsekakor vreden spremljanja in branja, saj njegovo drugačno mišljenje in zapisovanje le - tega pritegne pozornost v poplavi množičnih blogov. Peter je tudi pri meni prispeval nekoliko več motivacije, da se poskušam bolj posvetiti svojemu blogu, čeprav mi ob ostalih obveznosti ne ostane kaj dosti časa. 

Med blogi, ki jih rada prebiram, se vsekakor znajde tudi Arya: Somewhere I belong, ki se na zanimiv in poseben način dotakne tudi marsikaterega filmskega dogodka, filmov samih, potovanj... Spremljam jo že leta, a še vedno zna na svoj način pritegniti pozornost. 

Še en blog, ki je zadnje čase veliko manj posodobljen kot poprej je Pink_Diamond, s tem, da punco prav pogrešam s svojimi dogodivščinami, zdravimi recepti in drugimi blogi. Upam, da bo kmalu nazaj! 

Če sem že pripadnica ženskega spol in mi kozmetika ni niti najmanj tuja, se večkrat po zanimivosti obrnem tudi na Cherry Colors,  ki jo sicer prav tako kot Aryo, spremljam leta, pa še vedno me ne mine. 


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …