Preskoči na glavno vsebino

Prigrizki ali ko se nam "gricka" :)

Že pred kar nekaj meseci sem se odpovedal vsem prigrizkom v stilu čipsa, keksov itd. In včasih prav paše med delom za računalnikom ali pri gledanju filma kaj prigriznti. :) Verjetno se strinjate z menoj...

In sem izbrskala nekaj bolj zdravega, če lahko temu rečem. Navdušila sem se nad bio koruznimi vaflji Sparove znamke Natur Pur. Sestavine tega izdelka so naslednje:  koruza in morska sol iz kontrolirane bio predelave. Na nek način me spominjajo na koruzne smokije. :)


Skratka priporočam. :) Odlični so. 

Še en prigrizek, nad katerim sem se navdušila v času študentskih let, ko sem pridno služila svoj denar z delom v kinu. Kokice. Pa ne navade kokice. Prav tiste kokice, ki se pečejo na pop cornu pri vhodu v kino. Sestavine: koruza, kokosovo olje (ki je itak velikokrat boljše kot navadno) in kokosova sol. In voila! Ljubezen! 


Kaj pa vi radi prigriznete? 

EllaTheAngel

Komentarji

 1. si me sedaj spomnila na kokice, si jih grem vrjetno sedaj naredit ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Hi hi, ti samo kar... pa potem se spomni name... :)

  OdgovoriIzbriši
 3. riževi oblati so res super, jaz jih obožujem. Koruzni pa mi niso preveč všeč. Si že poizkusila riževe oblite z jogurtom ali čokolado? Zelo rada prigriznem kaj čokoladnega, obožujem tudi oreščke. Sploh akažu so mi zelo všeč. Po čipsu me vedno srbi koža okoli nosa, tako da ga ne jem pogosto. Mogoče 2x na leto. Kokic pa ne maram, sam mi ni všeč da se mi nalepijo na zobe.
  rada imam še mehke bombone.

  OdgovoriIzbriši
 4. Meni riževi niso tako dobri kot koruzni... Oblite z jogurtom in čokolado še nisem poskusila. Hvala za nasvet, mogoče pa pride v poštev! :)

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pozitivne misli

EllaTheAngel

Odnosi, komunikacija in še kaj - razmišljanje

Ravno danes sem med brskanjem po spletu našla več zgodb o tem, kako so ljudje razočarani nad odnosi med ljudmi, komunikacijo in nekaj vmes. Npr. ena zgodba je bila o tem, da sta se dve prijateljici zmenili, da bosta skupaj izpeljali neki poslovni projekt. Vse je bilo dogovorjeno in po nekem času si je prijateljica premislila, brez da bi o tem predhodno obvestila prvo. Seveda je bilo prisotno razočaranje, sploh pri prijateljskih odnosih, ko imaš občutek, da lahko nekomu pa res zaupaš… Včasih je bolje sodelovati z tretjo osebo, ki je morda še ne poznaš, ni tvoj prijatelj, imata pa skupni interes, da nekaj na poslovnem področju uspe. Morda se iz tega vidika lahko bolj zaneseš na tretjo osebo, kot pa na prijatelja. Po drugi strani pa – čisti računi – dobri prijatelji. Če si iskren v realnem življenju do prijatelja, ti iskrenost ne bo predstavljala ovire niti na poslovnem področju.
Sama verjamem in si to govorim, dopovedujem tudi takrat, ko se kaj podobnega glede iskrenosti in nezaupanja zg…

Kar te ne ubije, te okrepi

Tole zgodbo sem težko spravila na blog, gre za eno posebno zgodbo, ki ima v sebi toliko bolečine, preteklosti, toliko solza in bolečine. Od nervoze in razkrivanja te zgodbe imam malo lepljive prste in tudi dlani. Ni enostavno... toda tole moram deliti... Zaradi razumevanja. Da ne bi bilo več toliko sodb, stigme, čudnih pogledov in še bolj hudih, kot nož ostrih pripomb. Da ne bi bilo še več sodb in obsojanj. Da bo več srečnih in zdravih ljudi. Da bo več ljubezni na tem svetu, ki ne potrebuje nič drugega kot to - več ljubezni. 
Kako težko je nekomu, ki je nesprejet v družbi, ve samo tisti, ki je to kdaj tudi zares občutil. Še posebej hudo zna biti otroku, ki se počuti nesprejet, neljubljen, "poseben" in ne kot del nečesa. Kajti potem vse to odnese tudi kasneje v življenje. Pa četudi gre samo za šolski razred, učence iz šole, znance. Boli izobčenost, da nisi del nečesa, da so te izločili zaradi "posebnosti," da si sam in osamljen. 
Vsak, ki je kdaj čutil osamljenost …